Hvorfor er Sup Brett så populært?

Hvorfor er Sup Brett så populært

Hvorfor er Sup Brett så populært? SUP er blant de vannsportaktivitetene som har vokst definitivt raskest de siste årene. God kjernetrening, frisk luft og nydelig natur er blant tingene som drar folket mot den trendende sporten.

Stand-up-padling eller oppreist padling på norsk, handler om å stå oppreist på et Sup brett og nyte bølgene, elven eller en rolig sjø. Alt du trenger er et padlebrett, en åre og et smil om munnen, før du kan flyte avgårde på enten et hardplast padlebrett eller det nyere og mer praktiske alternativet; et oppblåsbart padlebrett.

Sup Brett utforske havetMan kan gjøre mye forskjellig med et padlebrett. Ting som oppreist yoga, surfing, triksing og rafting er blant det folk viser mest interesse rundt når det kommer til SUP. Mange padler for treningens skyld, da man bygger en god kjernemuskulatur ved å padle oppreist.

Man får en forbedret balanse og trener da både lår og legger. Ikke nok med det, men man får også mer kraft i armer, skuldre og ikke minst en strammere mage da man bytter side for hvert tak. På mage og bryst vil dette fungere i likhet som skrå-situps. Totalt sett får man brukt kroppen godt, og i hodet sitter man igjen med en god følelse etter en produktiv økt.

Sup Brett standup Paddle board Norge

Oppreist padling er lett å få til, og man får raskt mestringsfølelse. Man trenger ikke å være redd for å falle ut, som mange er f.eks. ved padling i kano og kajakk. Man er ikke fastspent på noe vis, og det er lett å komme seg på brettet igjen hvis man først faller av. Dette er en av grunnene til at SUP passer for alt fra barn til eldre, og man kan fint også dra med seg hunden på padletur.

Legg igjen en kommentar